Човек и добре да живее, се жени твърди  една народна

...
Човек и добре да живее, се жени твърди  една народна
Коментари Харесай

Те са красиви, харизматични и успешни, но все още ергени

" Човек и добре да живее, се дами " твърди  една национална сентенция. Само че за някои известни български мъже този миг към момента е надалеч във времето.

Те са красиви, те са харизматични, сполучливи, само че от време на време работата им " пречи ", различен път ориста има свое лично мнение и към момента не са намерили вярната жена, с която да застанат пред олтара. Кои са най-желаните известни български ергени, вижте в канала във vbox7:

Папи Ханс

Пеещият стихотворец нееднократно е приказвал за дамата на фантазиите си и за възприятията, които си показва, че ще изпитва. Най-известната му връзка до момента е тази с Дара, както и с мнима португалка, откраднала сърцето на Папи Ханс. Той нееднократно е приказвал и за изневярата, тъй че дамата, която ще остарее с него, би трябвало да е в действителност впечатляваща жена, на която никой да не желае да кръшка.
               

A post shared by (@iampapihans) on Jun 11, 2020 at 4:00am PDT

Адриан Зурков

Зурков си е мъж фантазия - не пие, не пуши, живее здравословно и когато не е измежду природата или в залата, просто си е вкъщи. Наскоро той завърши връзката си с гримьорката Таня Дешева, което го прави ужасно попълнение в нашата тематика.
               

A post shared by (@adrianzurkov) on Jun 8, 2020 at 10:12am PDT

Галин

Поп-фолк изпълнителят и продуцент от дълго време не е коментирал обществено тематиката за любовта, само че последният път, когато го направи, съобщи, че сега просто не е на тази вълна, а топ приоритет за него е работата му.
               

A post shared by (@galin_music) on Jun 8, 2020 at 7:08am PDT

Георги Валентинов

ММА боецът беше благоприятен за плеймейтката Златка Райкова, само че годежът беше разтрогнат, а всеки от двамата продължи по собствен личен път. За Валентинов не се знае да има жена до сърцето му, а той за момента се е отдал на подготвителния развой.
               

A post shared by (@georgi.valentinov_official) on May 24, 2020 at 10:12am PDT

Кубрат Пулев

Още един състезател в нашата ранглиста. След поредност от раздели и събирания с поп-фолк певицата Андреа, Кобрата е без сериозна връзка. И той, като Папи Ханс, се изкушава и изневерява, само че кой знае - може би чака точната за него жена.
               

A post shared by (@kubratpulev) on Nov 6, 2019 at 12:24am PST

Юлиан Вергов

В края на предходната година се появи информация, че Вергов се е събрал с някогашната си половинка. Но оттогава насам информация по тематиката липсва.
               

A post shared by (@julianvergovofficial) on Jun 18, 2020 at 12:57am PDT
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР